BLI MED PÅ

Kurs med Aud Skogen AS

Arbeidslivet og livene våre er stadig i endring, og gjør at vi trenger både mer faglig og personlig kompetanse og utvikling, samt påfyll av motivasjon og drivkraft for å kunne mestre disse endringene.

Jeg tilbyr både interne og eksterne kurs innen leder- og teamutvikling, arbeidsmiljøutvikling, fysisk og mental trening, og foredrag som kan skape inspirasjon og økt motivasjon, energi og drivkraft inn til mennesker i organisasjoner.

Dagsakutelle kurs

Hva er mental trening?
Positiv psykologi – mer enn positive tanker
Mental styrketrening
Den nye organisasjonspsykologien Positivt lederskap og positiv psykologi
Stressmestring for ledere
Mentaltrening for ledere

Storebotn Fysisk & Mental Trening

Gruppetrening

Helhetlig treningsfilosofi
Vi tilbyr gruppetrening med fokus på basis- og intervalltrening som utgangspunkt for å ivareta både fysisk og mental helse, bedre prestasjoner samt forebygge og redusere plager og skader

Gruppetrening
Enkel, effektiv og gøy fellestrening der du inspireres og motiveres av en trener med høy faglig kompetanse og erfaring samt gjennom hverandres energier og driv

Basistrening

Grunnleggende og funksjonelle øvelser som gir en god fysisk og mental basis til hverdagen eller til å bedrive annen trening

Intervalltrening

Gir flest helsegevinster mtp smerteredusksjon, bedre funksjon, koordinasjon, balanse, bevegelighet, styrke og kondisjon samt forebygge en rekke livsstilssykdommer

Alt bygger på basisen

Priser og betaling

Sesongkort 1 
Tren så mye du ønsker gjennom hele sesongen (19 uker). Satser du på å trene 2 ganger i uken, lønner dette tilbudet seg best, og du betaler kun kr 84,- per time du trener.
Kr 3200,-
(Delbetaling er mulig)
Sesongkort 2 
Tren en valgfri time 1 gang i uken gjennom hele høstsesongen (19 uker). Da betaler du kr 120,- per time
Kr 23oo,-
Klippekort
Kr 2400,- (15 gng.)

Betalingsmåte 1 eller 2 

1. Aud Skogen AS: 1506.57.91355
2. Vipps 99 50 55 63

PS: Merk innbetaling med ditt valg – klippekort eller sesongkort

Timeoversikt

Mandag
Kl 11:00 FlowerPower m/Aud
Kl 18.00 Atleten 1 m/Aud
Kl 19:00 Atleten 2 m/ Aud

Kl 20:00 Herregym m/Benedicte

Tirsdag

Kl 19:00 Atleten – Kom i gang m/Stine

Kl 20:00 Sporty Mamma m/ Stine – Oppstart 6.sept.

Onsdager
Kl 18:00 Atleten 2 m/Aud
Kl 19:00 Atleten 1 m/Aud

Torsdag
Kl 18:00 Herregym m/Aud
Kl 19:00 FlowerPower m/Aud

Fredag
Kl 10:00 Atleten 1 m/Aud
Kl 16:30 Thank God It`s Friday

60 min

FlowerPower

Grunnleggende yoga- og pilatesøvelser i moderat tempo som bygges opp med enkle øvelser som settes sammen til ulike sekvenser.

Målet er å skape en sterkere basis, smidigere kropp og friere pust, gjennom å øke blodsirkulajon, styrke kjernemuskulatur, bedre holdning, bevegelighet og balanse samt øke bevissthet om egen kropp.

Timen tilpasses for alle. Har du helseutfordringer, ta gjerne kontakt.

45 – 60 min

Atleten

Enkel, effektiv og funksjonell styrke- og kondisjonstrening etter ulike intervallprinsipper. Vi bruker ro- og skimaskiner, sykkel, løpemølle, egen kroppsvekt, basisball, vektplater, jumpbox, hoppetau, step etc

Atleten tilbys på flere nivåer med ulikt tempo:

Atleten – Kom i gang – moderat tempo og passer kommende atleter og seniorer

Atleten 1 – middels tempo som passer både kommende og etablerte atleter

Atleten 2 – fart, tempo og kraft som passer best for etablerte atleter

Snakk med oss og finn ditt utgangspunkt og mål, så starter du på det nivået som passer deg best.

45 min

HerreGym

Enkel, effektiv og funksjonell styrke og kondisjonstrening etter ulike intervaller.

Passer best for menn.

45 min

Thank God It`s Friday

En enkel, effektiv og gøy treningstime hvor vi «squeezer» ut siste rest av en travel uke, kvitter oss med avfallsprodukter både fra kroppen og toppen slik at du kan gå glad og fornøyd inn i helgen.

Trenerteamet

Aud er utdannet PT og gruppetrener innen en rekke kategorier både fra Norges idrettshøgskole og SAFE, og er i tillegg utdannet organisasjonspsykolog, coach, fysioterapeut og pedagog.

Hun har lang fartstid innen fysisk aktivitet, trening og helse, og er genuint opptatt av mennesker og de positive effektene fysisk aktivitet har på både kroppen og toppen. Med Aud får du effektive, varierte og funksjonelle treningstimer med energi, driv og glød.

TRENER

Jørgen Skogen Espeseth

Jørgen er utdannet PT, gruppetrener og muskelterapeut fra Naprapathøgskolen i Stockholm. For tiden holder han på med å utdanne seg til Naprapat ved Naprathøgskolan i Stockholm.

Han er en dyktig trener som ser, tilrettelegger og pusher deg. Med Jørgen må du regne med å bli utfordret.

TRENER

Stine Vindenes

Stine er utdannet fysioterapet og personlig trener, og er tidligere svømmer på internasjonalt toppnivå.

Stine er opptatt av å tilrettelegge trening for alle, og sørger for at hver enkelt blir utfordret og opplever mestring på og av trening. Hun er opptatt av gjøre økten smart og effektiv, og elsker å spre treningsglede!

TRENER

Benedicte Kristoffersen

Benedicte er utdannet personlig trener, gruppetrener og kostholdsveileder og har en rekke kurs/utdanninger innen rehab og fitness fra AFPT – Akademiet for personlig trening.  I tillegg har hun fagbrev som kokk og kostsøkonom fra Høgskolen i Akershus/Stabekk.

Benedicte er lidenskapelig opptatt av trening og helse, og drives av å inspirere og motivere andre til å ta vare på egen helse.

Hun har selv deltatt både i marathon og triathlon, men finner nå mer energi i drive med funksjonell trening og bestige fjelltopper på Vestlandet.

TRENER

Line Klevedal

Line er utdannet gruppetrener både til vanns og til lands.

Hun er lidenskapelig opptatt av trening, livsstil og helse, og er en av Askøys fremste fitness-dronninger. Line har en fantastisk evne til å dele sin kompetanse og erfaring med andre.